Котлети морквяні «Заячі ласощі»
Інгредієнти: Морква 400г, яйце - 0,5, молоко - 40г, крупа манна - 20г
Приготування: Моркву шаткують соломкою і тушкують у молоці до готовності, потім додають манну крупу і проварюють ще 5-7 хвилин. Остуджують, трохи солі, яйце, роблять котлети, панірують у сухарях і смажать. При видачі поливають сметаною.
Салат з моркви з часником «Чарівна квітка»
Інгредієнти: морква - 310г, часник 20г, горіхи волоські - 20г, сметана - 100г.
Приготування: Сиру моркву і часник натирають на дрібній тертці, змішують з подрібненими горіхами, і заправляють сметаною
Пудинг з гарбуза і яблук. «Їстівні мультяшки»
Інгредієнти: гарбуз - 3 Південь, яблука - 130г, молоко - 80г, крупа манна - 40г, цукор - 20г, яйце - 0,5, масло вершкове - Південь. Вихід - 400г
Приготування: Гарбуз очищають, нарізають невеликими шматочками і тушкують у молоці до напівготовності, додають нашатковані яблука і доводять їх разом до готовності. Всипають манну крупу, розмішують і відварюють ще 5-7 хвилин. Потім остуджують, вводять цукор, жовток, сіль, збитий білок, обережно вимішують, викладають на деко і запікають до готовності.
Сочники «Гостинець від Шрека»
Інгредієнти: Сир - 200г, Борошно - 40г, Цукор - 20г, Яйце - 0,5 Морква - 60г, родзинки - 20г, цукор - 6г, масло топлене - 20г
Приготування: Моркву шаткують, злегка обсмажують, змішують з цукром і родзинками З сиру, борошна, цукру і яєць замішують тісто, розгортають, вирізують склянкою кружечки, на середину кожного кладуть чайну ложку моркви, загортають у вигляді вареника, з'єднавши тільки бічні кнци, а середину залишивши напіввідкритій, смажать на рослинному або топленому маслі.
Пудинг "Чарівна скринька".
Інгредієнти: сир - 100г, масло вершкове - 5г, яйце - 1/5, крупа манна - Південь, соус: цукор - 5г, сметана -18г, молоко - 25г. борошно 2-Зг
Приготування: У пропущений через м'ясорубку сир, додати яйце, цукор, масло; манну крупу замочити в молоці на 5-10 хв. і змішати з сиром; приготувати соус: змішати цукор, сметану, молоко, борошно; змастити маслом деко, розкласти сир з ингридиентами. залити соусом, випікати до готовності хвилин 30
Інгредієнти: морква - 310г, часник 20г, горіхи волоські - 20г, сметана - 100г.
Приготування: Сиру моркву і часник натирають на дрібній тертці, змішують з подрібненими горіхами, і заправляють сметаною
Пудинг з гарбуза і яблук. «Їстівні мультяшки»
Інгредієнти: гарбуз - 3 Південь, яблука - 130г, молоко - 80г, крупа манна - 40г, цукор - 20г, яйце - 0,5, масло вершкове - Південь. Вихід - 400г
Приготування: Гарбуз очищають, нарізають невеликими шматочками і тушкують у молоці до напівготовності, додають нашатковані яблука і доводять їх разом до готовності. Всипають манну крупу, розмішують і відварюють ще 5-7 хвилин. Потім остуджують, вводять цукор, жовток, сіль, збитий білок, обережно вимішують, викладають на деко і запікають до готовності.
Сочники «Гостинець від Шрека»
Інгредієнти: Сир - 200г, Борошно - 40г, Цукор - 20г, Яйце - 0,5 Морква - 60г, родзинки - 20г, цукор - 6г, масло топлене - 20г
Приготування: Моркву шаткують, злегка обсмажують, змішують з цукром і родзинками З сиру, борошна, цукру і яєць замішують тісто, розгортають, вирізують склянкою кружечки, на середину кожного кладуть чайну ложку моркви, загортають у вигляді вареника, з'єднавши тільки бічні кнци, а середину залишивши напіввідкритій, смажать на рослинному або топленому маслі.
Пудинг "Чарівна скринька".
Інгредієнти: сир - 100г, масло вершкове - 5г, яйце - 1/5, крупа манна - Південь, соус: цукор - 5г, сметана -18г, молоко - 25г. борошно 2-Зг
Приготування: У пропущений через м'ясорубку сир, додати яйце, цукор, масло; манну крупу замочити в молоці на 5-10 хв. і змішати з сиром; приготувати соус: змішати цукор, сметану, молоко, борошно; змастити маслом деко, розкласти сир з ингридиентами. залити соусом, випікати до готовності хвилин 30
-
Салат з буряка з цибулею «Рум'яні щічки»
Інгредієнти: Буряк - 180г, цибуля - 60г, цукор - 8г, сметана - 40г
Приготування: Буряк запікають або відварюють, очищають, нарізають дрібними кубиками, змішують з очищеними і нарізаними невеликими шматочками цибулі, заправляють сметаною.
Вареники «Ледачі»
Інгредієнти: Сир - 400г, борошно - 50г. Яйце - 1, цукор - 50г, масло вершкове - 25г, сметана - 75г
Приготування: Сир пропускають через м'ясорубку, додають яйце, цукор, борошно, сіль, замішують тісто, розгортають у вигляді ковбасок, нарізають ромбиками, опускають в підсолену воду, доводять до кипіння, знімають з вогню і через 5 хвилин виймають шумівкою. Подають з маслом і сметаною.
Немає коментарів:
Дописати коментар